Перейти до вмісту
Головна » До уваги конкурсантів Всеукраїнського гуманітарного конкурсу «Космічні фантазії»-2022!

До уваги конкурсантів Всеукраїнського гуманітарного конкурсу «Космічні фантазії»-2022!

Зміни в Положенні про конкурс!!!

1. п. 5.6. Музичне мистецтво: розглядаються музичні композиції у пісенному жанрі (пісня, гімн, реп тощо) на космічну тематику, аудіо запис mp3 до 4 хвилин.

2. Презентація є важливою складовою роботи, тому учасникам пропонується скласти своє Резюме.

п. 6.5. Автор роботи складає Резюме, метою якого є підведення підсумку, аналіз і оцінка своєї роботи на даний період часу, стислий виклад суті і змісту конкурсної роботи. Конкурсанти молодшої вікової категорії складають Резюме у вільній формі разом з керівником гуртка (Додаток 2).

п. 7.1.Додаткові бали за обґрунтування ідеї, цікаву актуальну інформацію про себе і свою роботу, викладені в Резюме, додаються до загальної оцінки твору (мистецтва).

3. п. 7.4. Для остаточного визначення переможців та призерів  фінального етапу Конкурсу Журі може запросити окрім оригіналів робіт надіслати відеоролик тривалістю до 3 хвилин на захист своєї конкурсної роботи з метою оцінки оригінальності ідеї та самостійності її втілення в конкурсну роботу електронною поштою на адресу УМАКО «Сузір’я»: umako.suzirya@gmail.com

4. Додаток 2 до Положення про Всеукраїнський гуманітарний конкурс «Космічні фантазії»-2022

Слово «резюме» походить від французької мови і означає стислий висновок, стислий виклад суті доповіді, статті та т.н.., а також відомості про свою освіту, досвід, інтереси і т.ін.

Резюме – це офіційний документ, який автор складає з метою підведення підсумку своєї роботи на даний період часу, аналізує зміст і наслідки своєї творчої роботи, набутий досвід і внесок в даної галузі мистецтв. Резюме учасника конкурсу містить відомості про особистість автора, інтереси, досягнення, творчі плани, презентацію його конкурсної роботи (опис роботи, висновки), додаткову інформацію стосовно обраного виду мистецтв і тематики робот, що їх повідомляє претендент на здобуття переможця конкурсу. В даному Положенні Резюме- творчий звіт учасника.

Резюме учасника Всеукраїнського гуманітарного конкурсу «Космічні фантазії»-2022 Зразок)

Особиста інформація учасника ПІБ автора, вік місце навчання (школа/гурток, район, область), улюблені предмети контактна інформація (телефон, e-mail) Інтереси, позашкільна творча робота Назва роботи, номінація, жанр ПІБ керівника, контактна інформація Опис роботи: виникнення ідеї, творчий процес роботи в колективі гуртка, підбір матеріалу та інформації для виготовлення твору або виробу, збереження і розвиток традицій регіону в мистецтвах, аерокосмічній галузі тощо Досягнення, участь у конкурсах, виставках, читаннях, інших заходах Стислий виклад суті і змісту представленої роботи Оцінка роботи з точки зору можливостей, які реалізовані в представленої роботі, які здібності ви розвинули завдяки цьому виду мистецтв Дата і підпис

Бажаємо натхнення, творчої наснаги та перемоги! До зустрічі у фіналі Конкурсу!

ВИТЯГ З П О Л О Ж Е Н Н Я про Всеукраїнський гуманітарний конкурс «Космічні фантазії»-2022